IMG_4363%5B1%5D.jpg

 

Yleensä minä olen se, joka meidän perheestä käy kaupassa, mutta nyt pistin miehen kauppaan ostoslistan kanssa. Listassa luki broilerin fileesuikaleita ja mies sitten toi teriyakimarinoituja. Sävelsin niistä tällaisen helppotekoisen ruoan arki-illaksi, ja nuo teriyakimarinoidut broilerit sopivat tähän oikein hyvin. Ohjeen annos on kolmelle.

 

200 g pastaa

300 g marinoituja broilerin fileesuikaleita

½ tl currya

1 tl rakuunaa

1 tlk ananaspaloja, valutettuna

1 prk Valio Koskenlaskija Ruoka & Dippi maustamaton

1 dl maitoa

mustapippuria myllystä

 

Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen ja keitä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Ruskista broilerisuikaleet pannulla rasvassa. Lisää curry, rakuuna ja ananaspalat. Lisää Koskenlaskija ja maito, anna kuumentua. Sekoita kastikkeen joukkoon valutettu pasta. Viimeistele ruoka mustapippurilla.