IMG_3733%5B1%5D.jpg

 

Jos näyttää siltä, että meidän ruoanlaitto on muuttunut airfryer-painoitteiseksi, niin tässä taas haudutuspataresepti. Olen minä muutenkin haudutuspadalla kokkaillut, mutta ruoat ovat olleet sellaisia, joiden reseptit jo löytyvät blogista.

 

n. 700 g broilerin rintafileetä

1/4 tl pippuria

1 tl kuivattua timjamia

½ -1 tl valkosipulijauhetta

6 viipaletta pekonia, kypsennettynä

2 pss (á 30 g) Blå Band Currykastike kuiva-aineksia

3 dl vettä

1,5 dl kuohukermaa (lopuksi)

 

Laita broilerit haudutuspataan. Ripottele pinnalle pippuria, timjamia ja valkosipulijauhetta. Lisää kypsennetty ja paloiteltu pekoni.

Sekoita pienessä kulhossa kastikeainekset ja vesi keskenään ja kaada kastike kanan päälle. Kypsennä kantta avaamatta High 3,5 tuntia (tai Low 6 tuntia).

Kun kypsennysaika on kulunut, pilko kana kahdella haarukalla riekaleiksi. Lisää kerma.  Sekoita ja anna kuumentua kannen alla hetki.