IMG_3583%5B1%5D.jpg

 

Nyt on nopeatekoista ruokaa. Maistui pojallekin, kun ruoassa on chiliä, ja raviolit valmistettu hänen lempimaassaan, Italiassa. Ei tämä kuitenkaan miehen tai omaan suuhuni turhan tulista ollut.

 

400 g naudan jauhelihaa

1 tl suolaa

mustapippuria myllystä

2 pkt (á 250 g) Pirkka ravioleja ricotta-pinaatti

3 tlk (á 390 g) Pirkka arrabiatapastakastiketta (sisältää chiliä)

100 g mozzarella -juustoraastetta

 

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada voideltuun univuokaan yksi tölkki pastakastiketta. Lisää kerros ravioleja, paistettu jauheliha ja toinen tölkki pastakastiketta. Lisää vielä yksi kerros ravioleja ja pastakastiketta. Ripottele pinnalle juustoraaste.

Paista 200 asteisen uunin keskitasolla puolen tunnin ajan.

 

IMG_3582%5B1%5D.jpg