300 g täysjyvä kierrepastaa
10-12 kpl helmitomaatteja, paloiteltuna
(100 g purjoa, halkaistuna ja viipaloituna)
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä
´400 g tomaattimurskaa
3/4 dl vettä
200 g ruohosipulituorejuustoa
½ tl valkosipulijauhetta
2 tlk tonnikalaa öljyssä
reilu 1 rkl kapriksia
100 g juustoraastetta
Keitä pasta pakkausohjeen mukaan suolatussa vedessä. Valuta vesi pois.
Kuumenna öljy pannulla ja paista siinä tomaatteja (ja purjoviipaleita, jos tykkäät) pari minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää pannulle tomaattimurska, vesi, tuorejuusto ja valkosipulijauhe. Kuumenna sekoitellen.
Sekoita keskenään tomaattikastike, keitetty pasta, tonnikala liemineen, kaprikset ja 2/3 juustoraasteesta. Kaada seos uunivuokaan ja ripottele päälle loput juustoraasteesta. Paista 225 asteessa 15 minuutin ajan.
Kommentit