IMG_3708%5B1%5D.jpg

 

300 g täysjyvä kierrepastaa

10-12 kpl helmitomaatteja, paloiteltuna

(100 g purjoa, halkaistuna ja viipaloituna)

½ tl suolaa

mustapippuria myllystä

´400 g tomaattimurskaa

3/4 dl vettä

200 g ruohosipulituorejuustoa

½ tl valkosipulijauhetta

2 tlk tonnikalaa öljyssä

reilu 1 rkl kapriksia

100 g juustoraastetta

 

Keitä pasta pakkausohjeen mukaan suolatussa vedessä. Valuta vesi pois.

Kuumenna öljy pannulla ja paista siinä tomaatteja (ja purjoviipaleita, jos tykkäät) pari minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pannulle tomaattimurska, vesi, tuorejuusto ja valkosipulijauhe. Kuumenna sekoitellen.

Sekoita keskenään tomaattikastike, keitetty pasta, tonnikala liemineen, kaprikset ja 2/3 juustoraasteesta. Kaada seos uunivuokaan ja ripottele päälle loput juustoraasteesta. Paista 225 asteessa 15 minuutin ajan.