IMG_0363%5B1%5D.jpg

 

Tykkään arkenakin laittaa näitä haudutuspataruokia, silllä kun pääsen töistä klo 14-15 aikaan, riittää vielä energiaa ruoan laittoon. Kun silloin laitan haudutuspadan porisemaan, on ruoka sitten valmista tai ainakin melkein valmista, kun mies tulee töistä kuuden maissa illalla. Tässä keitossa on ihan samat ainesmäärät, kuin mitä hellalla tehtävässäkin.

 

400 g naudan jauhelihaa

1,3 l  vettä - kuumennettuna kiehuvaksi

2½ lihaliemikuutiota

300 g keittojuureksia (vihannesosastolta)

2 rkl tomaattipyreetä

2 tl oreganoa

2 tl basilikaa

1 tl paprikajauhetta

2 dl sarvimakaronia

 

Ruskista jauheliha pannulla ja laita haudutuspataan. Lisää pataan paloitellut porkkana, palsternakka, purjo ja selleri.Lisää vesi, lihaliemikuutiot, tomaattipyre ja mausteet. Sekoita.

Kypsennä High 3½ tuntia. Lisää makaronit puoli tuntia ennen kypsennysajan päättymistä. Ripottele valmiin keiton pinnalle persiljasilppua.