IMG_0393%5B1%5D.jpg

 

Maailman parhaaksi tonnikalapastavuoaksi Mansikkavaahtis-blogissa tituleerattu resepti. Vähän reseptiä muokkasin.

 

300 g gnocchi-pastaa

1½ prk tonnikalapaloja vedessä

1 muna

2 dl ruokakermaa

1½ dl yrttitomaattimurskaa

1 prk Koskenlaskija Cheddar Ruoka ja Dippi

2 tl kuivattua tilliä

1 tl sitruunamehua

½ tl suolaa

mustapippuria myllystä

1 dl juustoraastetta

 

Pinnalle: 2 dl juustoraastetta

 

Keitä pasta lähes kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta pasta ja sekoita joukkoon valutettu tonnikala.

Sekoita muut ainekset ohjeen mukaisessa järjestyksessä hyvin keskenään. Lisää ne tonnikala-pastaseokseen ja sekoita. Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 175 asteessa uunin keskitasolla 45 minuutin ajan.