Maailman parhaaksi tonnikalapastavuoaksi Mansikkavaahtis-blogissa tituleerattu resepti. Vähän reseptiä muokkasin.
300 g gnocchi-pastaa
1½ prk tonnikalapaloja vedessä
1 muna
2 dl ruokakermaa
1½ dl yrttitomaattimurskaa
1 prk Koskenlaskija Cheddar Ruoka ja Dippi
2 tl kuivattua tilliä
1 tl sitruunamehua
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä
1 dl juustoraastetta
Pinnalle: 2 dl juustoraastetta
Keitä pasta lähes kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta pasta ja sekoita joukkoon valutettu tonnikala.
Sekoita muut ainekset ohjeen mukaisessa järjestyksessä hyvin keskenään. Lisää ne tonnikala-pastaseokseen ja sekoita. Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 175 asteessa uunin keskitasolla 45 minuutin ajan.
Kommentit