IMG_0257%5B1%5D.jpg

 

Tässä taas hyvinkin helppotekoinen ruoka arkeen. Alkuperäisessä ohjeessa jauheliha maustetaan vain suolalla. Tuossa Apetitin punajuurigratiinissa on makua antamassa aurajuustoa, sulatejuustoa, porkkanaa, purjoa, valkosipulia, muskottipähkinää ja mustapippuria. Jotenkin olisin kuitenkin valmiiseen ruokaan kaivannut jonkinlaista lisäpotkua makuun. Kyseinen tuote on laktoositon ja gluteeniton.

 

400 g jauhelihaa

1 tl suolaa

 1 pkt (700 g) Apetit kotimainen punajuurigratiini

 

Paista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla. Sekoita keskenään jauheliha ja punajuurigratiinin ainekset. Laita seos voideltuun uunivuokaan ja paista uunissa 200 asteessa tunnin ajan. Sekoita kertaalleen kypsennyksen puolivälissä.

Apetit_Kotimainen_Punajuurigratiini_700g