Tein pari päivää sitten poron kylmäsavurouheesta juustokeittoa. Tänään mietin, mihin lopun pororouheen käyttäisin ja päädyin sitten suolaiseen pannariin.
7 dl maitoa
3½ dl vehnäjauhoja
3 munaa
100 g poron kylmäsavurouhetta
ripaus valkosipulirouhetta
1 pss (150 g) Emmentaljuustoraastetta
ripaus mustapippuria
½ tl suolaa
1 dl tuoretta persiljaa
Vatkaa kulhossa maito ja vehnäjauhot sekaisin. Lisää joukkoon munat vatkaten. Anna taikinan turvota puoli tuntia. Lisää taikinan joukkoon pororouhe. Lisää taikinaan juustoraaste ja mausteet sekä hienonnettu persilja. Kaada taikina uunipannulle ja kypsennä uunissa 225 asteessa 25 minuuttia. Tarjoa puolukkahillon ja salaatin kanssa.
Kommentit