IMG_3539%5B1%5D.jpg

 

400 g naudan jauhelihaa

3/4 tl suolaa

0,5 tl pippuria

1 tl Yrttiseos Provencale

0,5-1 tl valkosipulijauhetta

1 pieni sipuli, silputtuna

1 paprika, kuutioina

1 tlk (400 g) yrtti-tomaattimurskaa

200 g helmitomaatteja, kuutioituna

3 3/4 dl lihalientä

3,5 dl makaronia (kypsentämättömänä)

 

Ruskista jauheliha pannulla öljytilkassa ja laita se haudutuspataan. Lisää mausteet, paprikakuutiot, sipuli, helmitomaattikuutiot ja tomaattimurska. Kaada lihaliemi pataan. Hauduta kantta avaamatta High 3-4 tuntia tai Low 6-8 tuntia. 15 minuuttia ennen kypsennysajan päättymistä lisää makaronit mukaan kypsymään.