IMG_2307%5B1%5D.jpg

 

500 g broilerin fileepihvejä (marinoimaton)

2-3 rkl voita

1 sipuli

3 valkosipulinkynttä

2 tl inkivääritahnaa

2 tl garam masalaa

1 tl juustokuminaa

1 prk (500 g) paseerattua tomaattia

3 rkl tomaattipyreetä

½-1 tl chilirouhetta

3/4 tl suolaa

ripaus sokeria

2 dl ruokakermaa

 

Kuutioi broilerit ja ruskista ne voissa paistokasarissa. Siirrä lautaselle odottamaan. 

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuli ja valkosipuli voissa. Lisää inkivääritahna, garam masala ja juustokumina. Kääntele vielä hetki. 

Lisää kasariin paseerattu tomaatti ja tomaattipyree, chilirouhe, suola ja sokeri. Sekoita tasaiseksi ja kuumenna kiehumispisteeseen. Lisää kastikkeeseen broilerit ja anna hautua miedolla lämmöllä 20 minuuttia. 

Tarjoile basamatiriisin kanssa.