maanantai, 6. elokuu 2007
Mannapuuroa ja tyrnikiisseliä
Kokeillaanpa nyt sitten hieman erilaista kuvakulmaa ;-D
Ihan tavallisen mannapuuron keittelin pakkauksen ohjeen mukaan. Tykkään tehdä niin mannapuuron kuin muutkin maitopohjaiset puurot puurokeittimessä, vaikkakin mannapuuron kypsyminen vie näin hieman enemmän aikaa (noin 20-25 minuuttia), mutta eipähän tarvitse seistä hellan ääressä hämmentelemässä pahimmassa tapauksessa pohjaan palavaa puuroa.
Tyrnikiisseli
1 l vettä
1,5 dl tyrnimehua
5 rkl perunajauhoa
1,5 dl sokeria
Mittaa vesi, sokeri ja perunajauhot kattilaan ja kuumenna koko ajan sekoittaen kunnes seos kiehahtaa. Lisää lopuksi tyrnimehu. Ripottele pinnalle hieman sokeria kuortumisen estämiseksi. Tarjoa jäähtyneenä.
Kommentit