IMG_3795%5B1%5D.jpg

 

Tässä on hyvin helppotekoinen haudutuspadassa valmistettava ruoka. Tein tämän 3.5 litran haudutuspadassani ja annos on neljälle.

 

750 g Dolmio Classico pastakastike

350 g (2 kpl) broilerin fileetä

ripaus suolaa ja pippuria

½ tl oreganoa

5 dl (täysjyvä) pennepastaa

150 g Mozzarella-juustoraastetta

1/3 dl parmesan-juustoraastetta

 

Laita broilerit haudutuspadan pohjalle. Ripottele päälle suolaa, pippuria ja oreganoa. Kaada pataan pastakastike. Kypsennä kantta avaamatta High 4 tuntia (tai Low 6-8 tuntia).

Hieman ennen kypsymisajan päättymistä keitä pasta kypsäksi pakkausohjeen mukaan. Valuta hyvin.

Kypsymisajan päätyttyä pilko broilerit kahdella haarukalla riekaleiksi (voit tehdä tämän haudutuspadassa). Lisää pasta sekoittaen pataan kanan ja kastikkeen joukkoon. Ripottele pinnalle mozzarella- ja parmesaaniraastetta. Peitä kannella ja anna hautua vielä 15 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut.