Olin suunnitellut tehdä makkarapiirakkaa Marttojen ohjeella, mutta ollessani päivätorkuilla, oli poika tehnyt täytteeseen tarvittavasta kermaviilistä itselleen dippiä sipsien kanssa, joten ei muuta kuin muuta kuin miettimään uutta ohjetta. Tällaista sitten syntyi.
1 kpl Myllyn paras suolainen piirakkapohja
150 g chorizomakkaraaa paloiteltuna
2 dl ruokakermaa
1 tl pizzamaustetta
½ dl sinappikurkkusalaattia
2 munaa
150 g juustoraastetta
Painele sulanut piirakkataikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 200 asteessa 10 minuutin ajan.
Levitä esipaistetulle pohjalle viipaloitu makkara. Sekoita keskenään munat, ruokakerma, sinappikurkkusalaatti, juustoraaste ja mausteet. Kaada piirakkapohjan pälle. Jatka paistamista 200 asteessa vielä 25-30 minuutin ajan kunnes pinta on saanut kauniin värin.
Kommentit