lauantai, 23. kesäkuu 2012
Omenabroileri
550 g broilerin pintamaustettu Filee Ohut Leike
2 omenaa lohkoina
1 dl + 1 dl omenatuoremehua
1½ dl vettä
½ kanafondikuutiota
100 g Koskenlaskija-sulatejuustoa
2 dl ruokakermaa
2 rkl ohrakasta
1 tl rakuunaa
Ruskista fileet nopeasti pannulla ja laita vierekkäin uunivuokaan. Laita fileiden päälle rakuunaa ja omenalohkot.
Kiehauta vesi, lisää 1 dl omenatuoremehua, kanaliemikuutio ja sulatejuusto pieninä paloina. Anna kiehua, kunnes juusto sulaa. Lisää ruokakerma, kuumenna. Sekoita ohrakas 1 dl omenatuoremehua ja lisää seos kastikkeen joukkoon sekoittaen. Kaada kastike leikkeiden päälle ja paista 200 asteessa 50 minuuttia.
Kommentit