IMG_0268%5B1%5D.jpg

 

400 g naudan vähärasvaista jauhelihaa

1 paprika

1 rkl paahdettua sipulirouhetta

1 tl paprikajauhetta

2 rkl vehnäjauhoja

6 dl vettä

1 pkt (380 g) Pirkka kidneypapuja

1 rkl chilikastiketta

1½ lihaliemikuutiota

1-2 tl basilikaa

ripaus mustapippuria

5 dl Torino Special vehnänalkiopastaa

2 dl juustoraastetta

 

Ruskista jauheliha paistokasarissa. Lisää paahdettu sipulirouhe ja paprikajauhe. Sekoita joukkoon jauhot. Lisää vesi, kidneypavut, chilikastike ja liemikuutiot. Lisää vielä pieneksi kuutioitu paprika ja loput mausteet. Anna kastikkeen kiehahtaa. Sekoita kastikkeeseen pasta ja kaada seos voideltuun, laakeaan uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteessa uunin keskiosassa 25 minuuttia. Ota vuoka pois uunista kun ruoka on vielä löysää. Anna vetäytyä folion alla vielä 10 minuuttia.