Campasimpukan ja Sauvajyväsen blogireseptien inspiroimana tein ruispuolukkapuuron tällä kertaa haudutuspadassa. Sauvajyvänen oli käyttänyt 1½ litraa nestettä ja puuro oli jäänyt vetiseksi. Campasimpukka sai hyvän puuron käyttämällä 1,25 litraa nestettä. Itse käytin 1,25 l vettä, mutta puuron sijasta sain maistuvaa velliä, ja vähensin sen vuoksi tämän ohjeen nestemäärän 1 litraan, ehkä nestettä voisi laittaa vielä sitäkin vähemmän.
Jos onnistuit puuron teossa haudutuspadalla, kommentoi vinkkisi tähän postaukseen.
Postauksen kuva Kreetan matkaltamme tänä kesänä.
1 l vettä
4 dl ruisjauhoja
4 dl puolukoita
1 dl sokeria
½ tl suolaa
Laita haudutuspataan vesi ja vatkaa sekaan ruisjauhot. Lisää sokeri, suola ja survotut puolukat. Kypsennä High-asetuksella 3-4 tunnin ajan. Sekoittele jokusen kerran n. 45 min - 1 t välein.
MUOKS. Tässä se onnistunut versio ruispuolukkapuurosta haudutuspadasta.
Kommentit