IMG_1821%5B1%5D.jpg

 

Campasimpukan ja Sauvajyväsen blogireseptien inspiroimana tein ruispuolukkapuuron tällä kertaa haudutuspadassa.  Sauvajyvänen oli käyttänyt 1½ litraa nestettä ja puuro oli jäänyt vetiseksi. Campasimpukka sai hyvän puuron käyttämällä 1,25 litraa nestettä. Itse käytin 1,25 l vettä, mutta puuron sijasta sain maistuvaa velliä, ja vähensin sen vuoksi tämän ohjeen nestemäärän 1 litraan, ehkä nestettä voisi laittaa vielä sitäkin vähemmän.

Jos onnistuit puuron teossa haudutuspadalla, kommentoi vinkkisi tähän postaukseen. 

Postauksen kuva Kreetan matkaltamme tänä kesänä. 

 

1 l vettä

4 dl ruisjauhoja

4 dl puolukoita

1 dl sokeria

½ tl suolaa

 

Laita haudutuspataan vesi ja vatkaa sekaan ruisjauhot. Lisää sokeri, suola ja survotut puolukat. Kypsennä High-asetuksella 3-4 tunnin ajan. Sekoittele jokusen kerran n. 45 min - 1 t välein. 

 

MUOKS. Tässä se onnistunut versio ruispuolukkapuurosta haudutuspadasta.