IMG_4154%5B1%5D.jpg

 

Tämän päivän ruoka valmistui alle puolessa tunnissa. Mies tuli syömään ja kurkkasi hellalle ja sanoi, että onpa hyvän näköistä. Söi hyvällä halulla ja syötyään kysyi, että oliko tämä pussista vai teitkö itse. Annoin arvata ja arvasi oikein. Itse tehty voittaa kyllä pussi-italianpadat mennen tullen.

 

400 g naudan jauhelihaa

1 punainen paprika, pieninä kuutioina

400 g yrttimaustettua tomaattimurskaa

3 dl vettä

1 lihaliemikuutio

1 tl basilikaa

3/4 tl sipulijauhetta

½ tl valkosipulijauhetta

2 dl täysjyvä Raketti spagetti -pastaa

100 g pakasteherneitä

3/4 tl suolaa

mustapippuria myllystä

 

Ruskista jauheliha pannulla. Lisää mukaan kuullottumaan paprikakuutiot. Lisää tomaattimurska, vesi, lihaliemikuutio, basilika, sipuli- ja valkosipulijauhe sekä Raketti spagetti. Anna hautua kannen alla, kunnes pasta kypsyy (n. 7 minuuttia). Lisää herneet ja mausta suolalla ja pippurilla.

Ruoan voi tarjoilla juustoraasteen kanssa.