468382.jpg

2 dl Annamanna Plus mannasuurimoita
1 l vettä
½ tl suolaa
2 prk mangososetta (Piltti)
1 tl vaniljasokeria

Vispilöi kiehuvaan veteen mannasuurimot. Anna kiehua hiljalleen 7 minuuttia välillä sekoittaen. Mausta puuro suolalla. Sekoita valmiiseen puuroon 2 prk mangososetta. Tarjolle laittaessa ripottele lautasella puuron pinnalle sokeria ja tarjoa maidon kanssa.

Puuro maistuu yhtä hyvin kylmänä kuin lämpimänä, joten sitä voi tehdä reilun annoksen ja säilyttää jääkaapissa aamu- ja välipalaksi tai jälkiruoaksi.


Mutta sitten nämä meidän Miehet - isompi edellä, pienempi säesti:

- Tää on karmeeta, pahaa.

- No mikä siinä nyt on niin karmeeta?

- No mango. Pahempaa kuin aprikoosipuuro koulussa!


Niin Miehet jättivät puuronsa syömättä. Minä nautiskelin puuroni ja pidin siitä kovasti. Mutta minähän pidin siitä koulun aprikoosipuurostakin :D