IMG_4344%5B1%5D.jpg

 

Tällä hunaja-sinappikanareseptillä ei kyllä juuri kastiketta ruokaan tullut, tai tuli juuri sen verran, että kunkin broileripihvin sai sillä päällystettyä. Seuraavalla kerralla voisi kokeilla sekoittaa pataan jo alkuvaiheessa esimerkiksi desin  tai puolentoista verran kanalientä ja lisätä vastaavasti hieman suuruksen määrää. Mutta onko se sitten enää hunaja-sinappikanaa?

 

Hunaja-sinappikana haudutuspadassa:

3 kpl (380 g) broilerin fileepihviä

½ tl suolaa

mustapippuria myllystä

3/4 dl juoksevaa hunajaa

½ dl Dijon-sinappia

½ dl Maille kokojyväsinappia

½ tl basilika

½ tl oregano

3/4 rkl maissitärkkelystä

3/4 rkl vettä

 

Laita broilerin fileepihvit voidellun haudutuspadan pohjalle, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita kulhossa keskenään juokseva hunaja, sinappi, kokojyväsinappi, basilika ja oregano. Valuta seos haudutuspataan broilereiden päälle.

Kypsennä High kantta avaamatta 3 tunnin ajan. Nosta sitten hetkeksi broilerit pois, suurusta liemi veteen sekoitetulla maissitärkkelyksellä - palauta broilerit pataan ja jatka kypsentämistä High vielä 15 minuutin ajan.

 

Uuniperunat airfyerilla:

Rosamunda-perunoita

oliiviöljyä

suolaa, pippurisekoitusta ja savupaprikajauhetta pinnalle

 

Pese perunat ja kuivaa ne talouspaperilla. Pistele haarukalla muutama reikä kuhunkin perunaan. Pyöräytä perunat oliiviöljytilkassa ja ripottele pinnalle suolaa, pippurisekoitusta ja savupaprikajauhetta.

Kypsennä airfryerissa 190 asteessa 45 minuuttia kääntäen perunat kertaalleen paistamisen puolivälissä.