IMG_3133%5B1%5D.jpg

 

1 kg varhaiskaalia

2½ dl vettä

½ lihaliemikuutiota

2 rkl paahdettua sipulirouhetta

400 g jauhelihaa

1½ tl suolaa

1/4 tl jauhettua valkopippuria

2 rkl meiramia

2 rkl siirappia

1 dl puuroriisiä

2 dl ruokakermaa

6 dl maitoa

 

Suikaloi kaali. Hauduta kaalisuikaleita lihaliemessä kattilassa kannen alla 10 minuuttia. Ruskista jauheliha, lisää sipulirouhe, mausta suolalla, valkopippurilla ja meiramilla. Sekoita kaali, jauheliha, raaka riisi ja siirappi. Laita seos voideltuun uunivuokaan. Lisää ruokakerma ja maito. Paista uunissa 175 asteessa 1½ tunnin ajan. Peitä vuoka kannella tai foliolla, jos pinta uhkaa tummua liikaa.