IMG_2400%5B1%5D.jpg

 

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun tein rahkapannukakkua. Maku oli hieman erilainen kuin tavallisessa pannarissa ja taisi tämä olla astetta terveellisempikin. Pannari tarjottiin Kukkasmäen marjatilan marjarouheen kera. 

 

2 prk (á 250 g) maitorahkaa

3 munaa

3 dl maitoa

2 rkl sokeria

½ tl suolaa

2 dl vehnäjauhoja

 

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita rahka mukaan. Lisää maito, mausta suolalla ja sokerilla. Sekoita lopuksi vehnäjauho taikinaan. 

Anna taikinan turvota puolisen tuntia. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista ensin 225 asteessa 10 minuuttia. Alenna lämpö 200 asteeseen ja jatka paistamista vielä 15 minuuttia tai kunnes pannari on kypsä. 

Tarjoile marjojen ja juoksevan hunajan kanssa.