torstai, 27. joulukuu 2007
Täytetty lihamureke
500 g naudan paistijauhelihaa
2 dl kermaa
2 rkl tomaattisosetta
1 dl korppujauhoja
1 pieni sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 tl yrttisekoitusta
1 tl suolaa
1 muna
Täyte:
sinappikurkkusalaattia
juustoraastetta
Sekoita kerma, tomaattisose, korppujauhot, hienonnettu sipuli, valkosipulinkynsi sekä
mausteet. Anna turvota hetki. Sekoita joukkoon jauheliha ja muna. Muotoile puolet taikinasta levyksi murekkeen pohjaksi. Levitä täytteet pohjan päälle ja tee jäjellä olevasta mureketaikinasta sille kansi.Kypsennä 200-225 asteen lämmössä 40-45 minuuttia.
Tarjosin tämän kermakastikkeen ja hunajaisten uunijuuresten kanssa.
Kommentit