En muista olenko aiemmin käyttänyt ruoanlaitossa pippurikermaa, mutta ei tästä ruoasta yhtään turhan pippurisen makuista tullut. Ohjeen annos riittää noin neljälle hengelle.
5 dl penne-pastaa
400 g naudan jauhelihaa
3/4 tl suolaa
390 g tomaatti-basilika pastakastike
2½ dl pippurikermaa
100-150 g mozzarellajuustoraastetta
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Paista jauheliha pannulla rasvassa ja mausta suolalla. Lisää jauhelihan joukkoon pannulle pastakastike ja pippurikerma. Sekoita ja anna poreilla sen aikaa, kun pasta kypsyy.
Valuta pasta ja sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään. Laita seos voideltuun uunivuokaan ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
Paista uunissa 200 asteessa 15 minuuttia.
Kommentit