Tonnikala-perunasoselaatikkoa on tehty useammassakin ruokablogissa kevään aikana. Itse tein nyt ensimmäistä kertaa, ja hyvää tuli. Poikakin söi oikein reippaasti, mikä on todella harvinaista.
2 prk Apetit perunasoseaineksia (pakaste)
2 prk tonnikalaa
1 sipuli
1 prk paseerattua tomaattia
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
½ - 1 rkl basilikaa
1 iso tomaatti
1 dl juustoraastetta
Valmista perunasose ohjeen mukaan. Hienonna sipuli. Kiehauta sipulit, tonnikala, mausteet ja tomaattisose. Pane uunivuokaan kerroksittain perunasosetta ja tonnikalaseosta. Levitä pinnalle tomaattiviipaleita ja juustoraastetta. Paista 200 asteessa ½ tuntia.
maanantai, 2. heinäkuu 2007
Kommentit