IMG_0026%5B1%5D.jpg

 

Vaivatonta ruoanlaittoa arki-illan syömisiksi haudutuspadassa. Atrian Yhden Pannun Härkäruukku, joka pakkauksen ohjeen mukaan paistetaan pannulla ja siihen lisätään joukkoon pastaa tai riisiä (ks. linkki). Laitoin ruoan tulemaan siinä kahden jälkeen töistä tultuani, niin oli sitten ruoka valmista, kun mieskin töiltään ehti kotiin. Itse en oikein pastasta piittaa tämmöisen lihakastikkeen kanssa, joten tein ruoan haudutuspadassa lisäämättä sen kummemmin pastaa kuin riisiäkään ja teinkin lisukkeeksi Pirkan pakastelohkoperunat airfryerilla.

Tuon yhden Härkäruukku-pakkauksen paino on 350 g ja siitä on naudanlihaa 58 % eli parisataa grammaa. Itse tein tämän ruoan kahdesta pakkauksesta.

 

2 pkt Atria Yhden Pannun Härkäruukku

1,25 dl vettä

3/4 dl kermaa

 

Laita härkäruukku-ainekset haudutuspataan, lisää 1.25 dl vettä ja sekoita. Peitä kannella ja hauduta High 3 tunnin ajan. 20 minuuttia ennen kypsennysajan päättymistä lisää kerma sekoittaen mukaan.

Pirkka pakastelohkoperunat airfryerilla: 200 astetta 18-19  minuuttia, ravistus pariin kertaan ja suolaus ja muiden haluamiesi mausteeiden lisäys siinä ensimmäisellä ravistelukerralla.