IMG_4258%5B1%5D.jpg

 

Sara Parikan Uunikanaa resepti oli niin yksinkertaisen kuuloinen, mutta hyvänmakuiseksi mainittu, että päätin kokeilla. Poikkeuksena alkuperäiseen reseptiin käytin naturel broilerinfileiden sijaan maustettuja broilerin fileepihvejä. Lisäksi kuumensin kastikkeen ainekset hellalla ennen vuokaan laittoa.

Ja vaikka ruoka niin helppotekoinen olikin, niin oli myös hyvän makuinen. Tehdään toistekin.

 

1 pkt (560 g) Atria Kanan fileepihvi aurinkokuivattu tomaatti (mausteina mm. mustapippuri, chili ja basilika)

1 prk (400 g) Mutti Basilika pastakastike

1 prk (2,5 dl) Valio ruokakerma Pippuripekka

 

Ota broilerinfileet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen ruoan valmistusta ja laita ne voideltuun uunivuokaan. Sekoita pastakastike ja pippurikerma kattilassa ja anna kuumentua. Kaada kuuma kastike vuokaan ja paista uunissa 200 asteessa 45 minuuttia.