Siskonmakkarakeittoa curry- ja Koskenlaskijasäväyksellä. Tämä vaan on niin paljon parempaa kuin se tavallinen siskonmakkarakeitto!
1,2 l vettä
1 pss Apetit Peruna ja Keittokasvikset
2 kanafondikuutiota
1 rkl currya
ripaus valkosipulirouhetta
½ tl kurkumaa
ripaus mustapippuria
laakerinlehti
200 g Koskenlaskija Perinteinen sulatejuustoa
400 g Korpelan siskonmakkaroita
Mittaa vesi kattilaan, lisää kanafondikuutiot ja mausteet. Kun vesi kiehuu, lisää Peruna ja Keittokasvikset. Kun vesi uudelleen alkaa kiehua, keitä 5 minuuttia. Lisää sitten sulatejuusto pieninä kuutioina ja saksi siskonmakkarat keittoon. Jatka keittämistä vielä 10 minuuttia, sekoittele aluksi, jotta juusto sulaa.
Kommentit