IMG_0387%5B1%5D.jpg

 

Tänään syötiin gulassia. Pienensin nestemäärää uunissa tehtävästä ohjeesta, mutta nestettä olisi saanut olla vielä vähemmän, sillä nyt tämä muistutti enemmän kastiketta kuin pataruokaa. Mutta maku oli hyvä ja liha mureaa!

 

400 g naudanlihaa kuutioina

1 sipuli, pilkottuna

1 valkosipulin kynsi, hienonnettuna

1 punainen paprika, kuutioituna

2 (150 g) tomaattia, kuutioituna

2 rkl tomaatipyreetä

3/4 rkl paprikajauhetta

1 tl suolaa

4 dl vettä

½ tl kokonaisia mustapippureita

3/4 rasiaa (150 g) Valio Viola paprika-chili tuorejuustoa

Tarjoiluun: smetanaa

Laita haudutuspadan pohjalle paprika- ja tomaattikuutiot sekä sipuli ja valkosipuli.Lisää kuutioitu naudanliha. Lisää tomaattipyree, paprikajauhe ja suola. Lisää sitten vesi ja mustapippurit. Sekoita. Hauduta High 4 tuntia. Puoli tuntia ennen kypsennysajan päättymistä lisää tuorejuusto sekoitellen. Tarjoile keitettyjen perunoiden tai muusin kanssa.