IMG_3484%5B1%5D.jpg

Hapanimelää broileria, joka tarjoiltiin basmatiriisin kanssa. Alkuperäisen reseptin julkaisi Slow Cooking Perfected.

 

800 g broilerin rintafileetä, kuutioituna

3 prk Rainbow pienet ananaspalat ananasmehussa

1 sipuli, silputtuna

1 iso porkkana, kuorittuna ja viipaloituna

2 pientä punaista paprikaa, kuutioituna

1 tl inkivääritahnaa

90 ml fariinisokeria

1,2 dl ketsuppia

60 ml soijakastiketta

1,2 dl omenasiiderietikkaa

 

4 rkl maissitärkkelystä

4 rkl vettä

 

Lisää haudutuspataan inkivääri, fariinisokeri, ketsuppi, soijakastike ja omenasiiderietikka. Sekoita tasaiseksi. Lisää sipuli, porkkana ja paprika sekä lopuksi broilerikuutiot sekoittaen. Kypsennä High 4 tuntia (tai Low 6-8 tuntia).

Puoli tuntia ennen ruoan valmistumista sekoita maissitärkkelys ja vesi pienessä kulhossa ja lisää sekoittaen ruokaan. Jatka kypsennystä vielä puolen tunnin ajan.