Hapanimelää broileria, joka tarjoiltiin basmatiriisin kanssa. Alkuperäisen reseptin julkaisi Slow Cooking Perfected.
800 g broilerin rintafileetä, kuutioituna
3 prk Rainbow pienet ananaspalat ananasmehussa
1 sipuli, silputtuna
1 iso porkkana, kuorittuna ja viipaloituna
2 pientä punaista paprikaa, kuutioituna
1 tl inkivääritahnaa
90 ml fariinisokeria
1,2 dl ketsuppia
60 ml soijakastiketta
1,2 dl omenasiiderietikkaa
4 rkl maissitärkkelystä
4 rkl vettä
Lisää haudutuspataan inkivääri, fariinisokeri, ketsuppi, soijakastike ja omenasiiderietikka. Sekoita tasaiseksi. Lisää ananaspalat mehuineen, sipuli, porkkana ja paprika sekä lopuksi broilerikuutiot sekoittaen. Kypsennä High 4 tuntia (tai Low 6-8 tuntia).
Puoli tuntia ennen ruoan valmistumista sekoita maissitärkkelys ja vesi pienessä kulhossa ja lisää sekoittaen ruokaan. Jatka kypsennystä vielä puolen tunnin ajan.
Kommentit