Pohja:
125 g margariinia
3 dl vehnäjauhoja
½ dl vettä
Täyte:
sinappia
1 prk tonnikalaa vedessä
2 tomaattia
1 rkl kuivattua tilliä
Juustoseos:
1 dl maitoa
100 g ruohosipulituorejuustoa
pippuriseosta
1 tl pizzamaustetta
1/4 tl suolaa
2 munaa
Pinnalle:
2 dl juustoraastetta
Painele piirakkataikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Paista pohjaa 225 asteessa 10 minuuttia.
Valuta tonnikala ja viipaloi tomaatit. Kuumenna maito kattilassa ja sulata tuorejuusto kuuman maidon joukkoon. Jäähdytä seosta hieman, ennen kuin lisäät mausteet ja kananmunat.
Sivele pohja sinapilla. Levitä tonnikala, tomaatit ja tilli piirakkapohjalle. Kaada juustoseos vuokaan ja ripottele pinnalle juustoraaste. Paista piirakkaa vielä 200 asteisen uunin alatasolla 20 minuuttia.
Kommentit