IMG_3926%5B1%5D.jpg

 

Miehen kanssa syötiin isänpäivän aamiainen kahdestaan. Hyvä ja täyttäväkin aamiainen Yhteishyvän ohjeella. Poika nukkuu edelleen, kello 14 on suunnitelmissa lähteä isänpäivälounaalle, saa nähdä onko herännyt siihen mennessäkään.

 

varsiparsakaaleja

pekonia

kirsikkatomaatteja

1 iso paprika

kananmunia

fetajuustokuutioita

1 rkl rypsiöljyä

suolaa

mustapippuria

 

Lisänä: paahtoleipää

 

Kääri varsiparsakaalin varren ympäri pekonia ja laita ne uunipellille leivinpaperin päälle.

Osan pekoniviipaleista laitoin suoraan pellille.

Poista paprikasta kanta ja siemenet. Leikkaa noin 1½ cm renkaita paprikasta. Laita renkaat pellille leivinpaperin päälle ja riko kananmuna kuhunkin renkaaseen.

Levitä tomaatit pellille, ripottele niihin öljyä, suolaa ja mustapippuria. Mausta myös kananmunat.

Lisää fetajuustokuutioita tomaattien sekaan.

Paista uunissa 225 asteessa 10-15 minuuttia.

Tarjoa paahtoleivän kanssa. (Me syötiin vielä haudutuspadassa tehtyä puuroakin tämän lisäksi, vaikkei vatsa olisi juuri mitään enää vetänytkään.)