IMG_4398%5B1%5D.jpg

 

Tänään pääsin aikaisin töistä, niin ehdin laittaa ruoan tulemaan haudutuspadassa. Alkuperäinen resepti on The Magical Slow Coocer -Youtube-kanavalta. Tein puolikkaan annoksen alkuperäisen ohjeen määrästä. Suht hyvänmakuinen arkiruoka, mutta sangen väritön - mielestäni kaipaa ehdottomasti lautaselle salaattia tai kasvislisuketta.

 

2 kpl (350 g) kokonaista broilerin rintafileetä (marinoimaton)

3/4 tl suolaa

1/4 tl pippuria

2 valkosipulinkynttä murskattuna

1 tl Provencen yrttiseosta

150 g Creme Bonjour Yrttitarha tuorejuustoa

3/4 l kanalientä

Myöhemmin lisätään:

200 g pastaa

1,5 dl kuohukermaa

Tarjolle ruoan kanssa halutessasi:

parmesanjuustoraastetta

 

Laita broilerin rintafileet haudutuspadan pohjalle. Ripottele pinnalle suola, pippuri, murskatut valkosipulinkynnet ja Provencen yrttiseos. Lisää lusikoiden tuorejuusto rintafileiden päälle. Kaada kanaliemi haudutuspataan. Peitä kannella kypsennä High 3½(-4) tuntia (tai Low 6 tuntia).

Kun kypsennysaika on lähenemässä loppuaan, keitä pasta kattilassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Sillä aikaa, kun pasta kiehuu, riivi kana kahdella haarukalla riekaleiksi padassa. Kaada joukkoon kuohukerma sekoittaen. Lisää sitten keitetty, valutettu pasta. Sekoita. Tarjolle asettaessasi ripottele annoksen päälle lautaselle parmesanjuustoraastetta.