Tämä ohje on Yhteishyvän sivuilta ja siellä ruoka oli nimetty Italian mamman broilerivuoaksi.
2 l vettä
3/4 rkl suolaa
5 dl pennepastaa
350 g broilerin fileesuikaleita (naturel)
400 g tomaattimurskaa
1 pss (150 g) pakastepinaattia
1 tl suolaa
1 tl sokeria
½ tl rouhittua mustapippuria
1 tl valkosipulijauhetta (tai 2 kynttä)
150 g juustoraastetta
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkausohjeen mukaan. Valuta.
Ruskista broilerisuikaleet pannulla öljyssä. Lisää tomaattimurska, pakastepinaatti, suola, sokeri, mustapippuri ja valkosipulijauhe. Sekoita ja keitä kastiketta 5 minuuttia tai kunnes pakastepinaatti on sulanut.
Sekoita kastike pastan joukkoon ja laita seos voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteessa puolen tunnin ajan. Peitä vuoka foliolla, jos pinta uhkaa ruskistua liikaa.
Kommentit