489963.jpg

Taikina:
4 dl maitoa
2 dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
1 muna
Täyte:
300 g jauhelihaa
1/2 tl suolaa
mustapippuria
1 tl basilikaa tai oreganoa
1 paprika
5 cm pala purjoa
valkosipulia myllystä
70 g tomaattipyreetä
1 dl vettä
1 dl juustoraastetta

Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää joukkoon maito, suola ja lopuksi jauhot voimakkaasti vatkaten. Anna taikinan turvota puolisen tuntia. Lisää sulatettu rasva taikinaan ennen paistamista. Paista pannulla ohukaisiksi.
Ruskista jauheliha pannulla ja mausta. Pilko paprika pieniksi kuutioiksi ja leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi. Lisää pilkotut kasvikset ja purista valkosipuli jauhelihan joukkoon. Lisää tomaattisose ja vesi seokseen ja hauduta seosta 5-10 minuuttia. Lisää lopuksi juustoraaste. Kääri 3-4 rkl täytettä kunkin letun sisälle. Laita täytetyt ohukaiset voideltuun uunivuokaan, ripottele pinnalle juustoraastetta ja laita 225 asteisen uuniin 10 minuutiksi..