20231025_170752%5B1%5D.jpg

 

Taas nopea ja helppotekoinen, kuitenkin suhteellisen kevyt ruoka arki-iltaan, kun odottelen illan Teamsina alkavaa koulutusta ammattiini liittyen. Käytin tässä Apetititn kukkakaali-parsakaaligratiinia. Nuo Apetitin pakastegratiinit olivat jokin aika sitten K-Ruoka -sovelluksessa tarjouksessa ja ostin niitä muutaman pussin, ja nyt viimeistä vietiin.

Kukkakaali-parsagaaligratiinissa oli hiilihydraatteja 3.2 g / 100 g ja leipäjuustossa 2.5 g / 100 g, joten päädyin laittamaan tämän myös Karppaus-otsikon alle.

 

1 pss (t00) g Apetit Kukkakaali-parsakaaligratiini

200 g palvikinkkua silputtuna

200 g leipäjuustoa kuutioituna

pippurisekoitusta myllystä

 

Sekoita hyvin kaikki ainekset keskenään kulhossa, mausta pippurisekoituksella (suolaa ei tarvitse lisätä). Laita seos voideltuun uunivuokaan, tasoita pinta ja paista 200 asteessa 40 minuuttia.