IMG_2386%5B1%5D.jpg

 

Ruokaa syntyi tällä kertaa mentaliteetillä "mitä kaapista löytyy". Mies toi yhtenä päivänä kaupasta espanjalaisia uuden sadon perunoita, tomaatteja oli jo kaapissa ennestään ja kaupasta lähti mukaan paketti grillibalkania. 

 

n. 600 g keitettyjä perunoita

suolaa

mustapippuria

300-400 g grillimakkaroita

pari tomaattia

2½ dl Kippari ruokakermaa

2 munaa

5 rkl sinappikurkkusalaattia

 

Paloittele keitetyt perunat, viipaloi makkarat ja paloittele tomaatit. Sekoita ne keskenään, mausta suolalla ja mustapippurilla ja laita voideltuun uunivuokaan. Sekoita kipparikermaan munat ja sinappikurkkusalaatti ja kaada seos vuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 30 minuuttia.