IMG_2862%5B1%5D.jpg

 

Itsenäisyyspäivän aaton iltapalaa perheelle. Pannaritaikina on sopiva 60 cm levyiseen uunivuokaan. 

 

8 dl maitoa

5 dl sämpyläjauhoja (tai vehnäjauhoja)

1 tl suolaa

2 rkl sulatettua voita

3 munaa

 

Päälle:

200 g palvikinkkusuikaleita

halkaistuja kirsikkatomaatteja

kuutioitua paprikaa

oreganoa

suolaa

mustapippurirouhetta

juustoraastetta

 

Sekoita pannaritaikinan ainekset ohjeen mukaisessa järjestyksessä. Anna taikinan turvota puoli tuntia. Kaada turvonnut taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Laita täytteet päälle, älä käytä liikaa kasviksia, ettei pannarin rakenne kärsi. Ripottele pinnalle mustapippurirouhetta, hieman suolaa, oreganoa ja juustoraaste. Paista 225 asteessa 25-30 minuuttia.