Itsenäisyyspäivän aaton iltapalaa perheelle. Pannaritaikina on sopiva 60 cm levyiseen uunivuokaan.
8 dl maitoa
4 dl sämpyläjauhoja (tai vehnäjauhoja)
1 tl suolaa
2 rkl sulatettua voita
3 munaa
Päälle:
200 g palvikinkkusuikaleita
halkaistuja kirsikkatomaatteja
kuutioitua paprikaa
oreganoa
suolaa
mustapippurirouhetta
juustoraastetta
Sekoita pannaritaikinan ainekset ohjeen mukaisessa järjestyksessä. Anna taikinan turvota puoli tuntia. Kaada turvonnut taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Laita täytteet päälle, älä käytä liikaa kasviksia, ettei pannarin rakenne kärsi. Ripottele pinnalle mustapippurirouhetta, hieman suolaa, oreganoa ja juustoraaste. Paista 225 asteessa 25-30 minuuttia.
Kommentit