IMG_0232%5B1%5D.jpg

 

Resepti sai innoituksensa täältä. Puolitin alkuperäisen reseptin annosmäärät ja kun pakastimessa oli pussin loput papusekoituksesta, lisäsin senkin sopan joukoon ja lisäsin hiemen veden määrää. Kovin suurta annostahan tästä ei tullut, rittää kolmelle - mutta nyt ei ollut tarvetta suurempaan määrään soppaa. Toki, jos tekee isomman annoksen, voi tätä pakastaakin, ja pakastettuna säilyy n. 3 kk.

 

400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa

3/4 tl suolaa

pippurisekoitusta myllystä

1 tl Provencale yrttiseos (basilika, meirami, timjami, rosmariini, oregano)

½ tl sipulijauhetta

½ tl valkosipulijauhetta

1 pss (300 g) Apetit Amerikan sekoitus

100 g Apetit papusekoitus

1 tlk (500 g) Jalostaja Tomaatti-tuorejuustokeitto

2,5 dl vettä

½ kasvisfondikuutio

 

Ruskista jauheliha pannulla, mausta suolalla, pippurisekoistuksella, yrttiseoksella, sipulijauheella ja valkosipulijauheella. Laita ruskistettu jauheliha, pakastekasvikset ja papusekoitus haudutuspataan. Lisää tomaatti-tuorejuustokeitto, vesi ja puolikas kasvisfondikuutio. Sekoita ja kypsennä kantta avaamatta High 3,5(-4) tuntia tai Low 5-6 tuntia).