897087.jpg

Pastakastike:
400 g naudan jauhelihaa
200 g sipulikuutioita (pakaste)
1 rkl öljyä
1 tl mustapippurirouhetta
1/2 tl paprikajauhetta
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 pss keittojuureksia
1/2 pkt Koskenlaskija Voimakas sulatejuustoa
1 rkl basilikaa

4 h annos perunasosetta (itse tein pinaatti-perunasoseesta)
1 muna

Valmista ensin pastakastike: Ruskista jauheliha öljyssä. Lisää joukkoon sipulikuutiot ja anna kuullottua. Mausta pippurilla, paprikajauheella ja suolalla. Lisää tomaattimurska ja keittojuurekset ja hauduta noin 15 minuuttia. Lisää sulatejuusto hauduttamisen loppupuolella ja anna sulaa. Mausta basilikalla.

Valmista perunasose pakkauksen ohjeen mukaan. Vatkaa hieman jäähtyneen muusin joukkoon kananmuna. Laita lihamuhennos uunivuokaan. Levitä perunasose lihamuhennoksen pinnalle kanneksi. Kuorruta 250 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia.