IMG_3331%5B1%5D.jpg

 

Tein ison annoksen, niin riittää miehelle taas etätyöpäiviksi lämmiteteltävää. Puolet ohjeen annoksesta olisi varmaan sopiva nelihenkiselle perheelle. Me söimme riisin ja patongin kanssa, mutta tätä voisi varmaan tarjota myös tortillasipsien päällä tai miksei vaikka kermaperunoiden seurana.

 

n. 800 g (4 kpl) broilerin rintafilee

2 sipulia, kuutioituna

2 punaista paprikaa, kuutioituna

4 rkl tomaattipyreetä

½ tl valkosipulijauhetta

2 prk (á 400-500 g) tomaattimurskaa

2 prk (á 400 g) punaisia kidneypapuja, huuhdeltuna ja valutettuna

2 rkl sokeria

2 tl paprikajauhetta

1 tl juustokuminaa

2 tl kuivattua oreganoa

4 tl makeaa chilikastiketta

suolaa

pippuria

 

Laita broilerin rintafileet haudutuspataan. Lisää päälle loput ainekset ja sekoita. Kypsennä Low 6-8 tuntia (minä kypsensin 7 tuntia). Ota broilerifileet padasta leikkuulaudalle ja revi ne riekaleiksi kahdella haarukalla. Laita revitty kana takaisin haudutuspataan, sekoita ja kypsennä vielä noin 15 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.