IMG_3592%5B1%5D.jpg

 

Netin syövereissä törmäsin reseptiin, jossa oli käytetty Lidl´n maustettuja naudanlihakääryleitä haudutuspataruoan tekoon. Kyseessä on siis kilon pakasteena myytävä pussi, jossa noin 8 cm pituisissä pötköissä on 97% naudan jauhelihaa. Tämä on siis kypsentämätön tuote. Laitan kuvan pussista postauksen loppuun.

Tämän ruoan tein 3.5 litran haudutuspadassani ja tästä määrästä riittää kolmelle hengelle. Lopputulos oli oikein maistuva, mausteena noissa naudanlihakääryleissä oli paprika. Ei lainkaan tulisia.

 

500 g Lidl´n maustettuja naudanlihakääryleitä

1 sipuli, silputtuna

1 valkosipulin kynsi, murskattuna

3,5 dl lihalientä

1,5 rkl sinappia

3 rkl tomaattipyreetä

mustapippuria myllystä

 

3 rkl Maizena ruskea suuruste

1 prk smetanaa

1 maustekurkku, kuutioina
 

Ota naudanlihakääryleet sulamaan huoneenlämpöön noin tunti ennen ruoan valmistusta. Pätki kukin pötkö kolmeen osaan.

Laita kattilaan lihaliemi, sinappi, tomaattipyree, sipuli, valkosipuli ja mustapippuri. Lisää pätkityt naudanlihakääryleet. Kypsennä kantta avaamatta High 4 tuntia.

Sekoita ruskea suuruste ja smetana keskenään, lisää seos haudutuspataan sekoitellen. Lisää sitten maustekurkkukuutiot. Jatka kypsentämistä High vielä 15 minuutin ajan.

 

front_fi.19.full.jpg