IMG_2178%5B1%5D.jpg

Ohjeen annos 4-6 hengelle, itse tein vain puolikkaan annoksen. 

 

400 g naudan jauhelihaa

2 porkkanaa

1 tl suolaa

2 tl sokeria

1 tlk tomaattimurskaa

1,5 dl vettä

2 pussia (á 500 g) pakasteperunasuikaleita

1 prk Valio Mustapekka ruokakermaa

1 prk (180 g) Valio Eila salaattijuustoa

 

Ruskista jauheliha pannulla. Lisää raastettu porkkana ja kuumenna sekoitellen. Lisää mausteet, tomaattimurska ja vesi. Anna kiehua 1-2 minuuttia. Lisää ruokakerma ja anna kuumentua. 

Sekoita perunasuikaleet, salaattijuustokuutiot ja jauhelihaseos. Kaada seos voideltuun laakeaan uunivuokaan. Paista 225 asteessa noin tunnin ajan.