lauantai, 15. syyskuu 2012
Juustoinen appelsiinilohi
600 g kirjolohifilee
2 rkl sitruunamehua
1 tl sitruunapippuria
½ tl suolaa
Kastike kalafileen päälle
1-2 paprikaa kuutioina
1-2 rkl juoksevaa margariinia
1 prk ruokakermaa
1 rasia (á 200 g) appelsiinituorejuustoa
Huuhdo filee ja laita uunivuokaan.
Sivele fileen pintaan ensin sitruunamehu, lisää sitten sitruunapippuri ja suola.
Kypsennä 175 asteessa 15 minuuttia.
Leikkaa paprikat kuutioiksi. Kuullota niitä n. 2 minuuttia rasvassa. Mausta myös paprikat ripauksella ( 1/ 4 tl) suolaa ja sitruunapippuria (1/4 tl). Lisää kerma ja tuorejuusto. Anna kiehua pari minuuttia välillä sekoitellen.
Kaada kastike fileen päälle. Kypsennä vielä uunin keski- / alaosassa 20-25 minuuttia tai kunnes kypsä. Tarjoa perunoiden ja kasvisten tai keitetyn jasmiiniriisin kanssa.
Kommentit