IMG_1336%5B1%5D.jpg

 

1 pkt (400 g) pakastekalaa annospaloina (minulla lohta)

½ tl suolaa

mustapippuria

 

Kastike: 

3 rkl voita

3 rkl vehnäjauhoja

4 dl kevytmaitoa

½ pkt Koskenlaskija Voimakas sulatejuustoa

1 rkl kuivattua tilliä

½ tl suolaa

mustapippuria

 

Sulata kalaa mikrossa täysteholla 2 minuuttia. Laita kohmeinen kala voideltuun uunivuokaan, mausta suolalla ja pippurilla. 

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Anna kiehahtaa. Lisää maito koko ajan vatkaten. Kiehauta. Lisää kastikkeen joukkoon pieniksi kuutioita sulatejuusto ja sekoita tasaiseksi. Mausta kastike ja kaada se kalapalojen päälle vuokaan. 

Paista 225 asteessa 30 minuuttia.