IMG_0055%5B1%5D.jpg

 

Olen aamuvirkku ja pistän viikonloppuisin herättyäni monesti haudutuspataan puuron tulemaan ja se on valmista suurinpiirtein siinä vaiheessa, kun mieskin jossain vaiheessa heräilee.

Viime Rekosta ostin Päivärinteen luomutilan pakastettuja marjatuotteita - 2 kg:n pussi luomumansikkarouhetta ja toinen samankokoinen pussi mustikoita. Tänään mansikkarouheesta tehtyä kiisseliä aamupuuron kanssa. Nyt olikin hyvät kelit jäähdyttää kiisseliä lasitetulla terassilla: -11 astetta pakkasta. 

 

1 litra vettä

700 g marjarouhetta (pakaste)

2 dl sokeria

5½ rkl perunajauhoja

1 dl kylmää vettä

 

Mittaa kattilaan vesi, marjarouhe ja sokeri. Anna kiehahtaa. Suurusta veteen sekoitetuilla perunajauhoilla. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

 

IMG_0075%5B1%5D.jpg