IMG_3877%5B1%5D.jpg

Makkaraperunat Airfryerilla:

Olikohan ensimmäiset pöhöttimellä kokkaamani ranskalaiset. Nämä oli Pirkan pakasteranskalaisia 500 g pussi. Kypsensin ranskalaiset masiinani ranskalaisten automaattiohjelmalla, eli 200 asteessa 20 minuuttia. Puolivälissä paistamista ravistin koria, suolasin perunat ja lisäsin paloitellut nakit.

 

IMG_3855%5B1%5D.jpg

Metsästäjänleivän lämmittäminen Airfryerilla:

K-Supermarketin palvelutiski yllätti: lämmitystä vaille olevia metsästäjänleipiä, näissä oli kokolihapihvi. Airfryer esilämmitetään 160 astetta 3 minuuttia. Sitten leipä sisään ja lämmitys 160 astetta 10 minuuttia.

 

IMG_3891%5B1%5D.jpg

 

Esipaistetut patongit Airfryerilla:

Ostin tuollaisen kahden esipaistetun patongin pakkauksen ja paistoin pöhöttimessä yksi kerrallaan. Patonki sopi juuri ja juuri koriin, kun laitoin sen kulmasta kulmaan. Ennen paistamista pirskottelin patongin pinnalle hieman vettä. 180 astetta ilman esilämmitystä 10 minuuttia, kääntö 7 minuutin paistamisen jälkeen, niin pohjakin saa väriä.