IMG_3665%5B1%5D.jpg

Täytetyt esipaistetut sämpylät Airfyerilla. Esipaistetut sämpylät halkaistiin ja voideltiin tuorejuustolla. Päälle tonnikalaa, pizzamaustetta ja sitruunapippuria, halkaistuja kirsikkatomaatteja ja päälle juustoraastetta. Paisto 180 astetta 6 minuuttia ja vielä 200 astetta 2 minuuttia, niin pintaan tuli hieman väriä.

 

IMG_3668%5B1%5D.jpg

Kypsien broileripihvien lämmitys Airfryerilla. Airfryerilla voi myös lämmittää valmista ruokaa. Citymarketin palvelutiskiltä ostetut täytetyt broileripihvit lämmitettiin siten, että ensin airfryer esilämmitettiin 150 asteessa 3 minuuttia, jonka jälkeen broilerit koriin ja lämmitys 150 asteessa 10 minuuttia. Lopputulos oikein hyvä.

 

IMG_3674%5B1%5D.jpg

Jauhelihapihvit airfryerissa. Ensin pöhötin esilämmitetään 200 astetta 3 minuuttia. Sitten pihvit koriin, suihkautetaan korin pojalle ja pihvien päälle hieman öljyä ja kypsennys 200 astetta 12 minuuttia.

 

IMG_3675%5B1%5D.jpg

Pakastepizza Airfryerilla. Perheen teinin mieleen on kaupan pakastepizzat. Grandiosa Mexicana pizza paloitetiin veitsellä osiin ja 3/4 pizzaar mahtui kerrallaan pöhöttimeen. 200 astetta ja 5 minuuttia. Tällaiset arvostelut poika antoi: "Parempaa kuin uunissa tehty pizza. Ei niin keinotekoinen. Samanlainen kuin ravintolan pizza."

 

Kokonaan postaamatta jätän tämän aamun hiivattomat, leivinjauheella "kohotetut" sämpylät, jotka eivät kohonneet, eivät saaneet lainkaan väriä airfryerissa ja olivat kivikovia paiston jälkeen. Ehkä kokeilen vielä joskus hiivalla kohotettuja sämpylöitä.

Lisää kokkailuja myöhemmin.Vielä on kokeilematta mm.Tiktok videoiden pasta chips.