IMG_4174%5B1%5D.jpg

 

Tästä tuli maukasta ruokaa, varmaan tuon Koskenlaskijankin ansiosta. Kaikki vesi oli kypsennyksen aikana imeytynyt riiseihin ja ruoka oli mehevää. Tätä tehdään toistekin. Annos neljälle.

 

300 g broilerin fileesuikaleita, pehmeän pippurinen

3 dl pitkäjyväistä riisiä

1 prk pieniä ananaspaloja mehussa

2 dl ruokakermaa

2 rkl sitruunamehua

100 g kesäkurpitsaa, karkeaksi raastettuna

1 rkl rypsiöljyä

1 prk Koskenlaskija Ruoka & Dippi Cheddar

4 dl vettä

1 kanafondikuutio

 

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen ruoan valmistusta. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi.

Mittaa voideltuun laakeaan uunivuokaan (oman vuokani koko 22 x 28 cm) raaka riisi, ananaspalat mehuineen, ruokakerma ja sitruunamehu.

Kuumenna öljy paistokasarissa ja paista broilerisuikaleita sekoitellen muutama minuutti. Lisää kesäkurpitsaraaste ja jatka paistamista vielä hetki. Sekoita joukkoon Koskenlaskija Cheddar, anna kuumentua ja lisää seos uunivuokaan.

Kiehauta kattilassa vesi ja liota siihen kanafondikuutio. Kaada liemi uunivuokaan ja sekoita.

Paista 200 asteessa tunnin ajan.