tiistai, 20. marraskuu 2007
Gratinoitu uunikala
1 pkt seitiä
1 tl suolaa
ripaus sitruunapippuria
kuivattua tilliä
Kuorrutus:
1 tlk ananasmurskaa liemineen
1-2 dl kevyttä juustoraastetta
1 1/2 rkl tomaattipyrettä
1 tl sokeria
1/2 tl suolaa
1/4 tl valkopippuria tai mustapippuria
n.1/2 dl valion 3 juuston kermaa(10 %)
Paloittele sulanut kala.Lado ne öljyllä voideltuun vuokaan,mausta ja kypsennä niitä 20 minuuttia 225 asteisessa uunissa.
Valmista kastike:Sekoita kaikki ainekset keskenään,levitä kalapalojen päälle.Kuorruta uunissa 10-15 minuuttia 250 asteisessa uunissa tai kunnes on kauniin ruskeaa.
Kommentit