noin 0,5 kg kesäkurpitsaa 
2 suurta porkkanaa 
1 iso sipuli 
1-2 tl kuivattua kirveliä 
1-2 tl kuivattua tilliä 
300 g jauhelihaa 
suolaa
0,5 tl mustapippurijauhetta

munamaitoon: 
3 dl rasvatonta maitoa 
3 munaa 
½ tl suolaa

päälle: 
2-3 rkl parmesanjuustoa raasteena 

Tee kurpitsoista ja porkkanoista raastetta. Hienonna sipuli. Paista kasviksia teflonpannussa ilman rasvaa, kunnes ne pehmenevät. Mausta yrteillä. Kuumenna paistinpannussa tilkka vettä ja kypsennä jauheliha. Mausta pippurilla ja suolalla. 

Pane kasvikset ja jauheliha kerroksittain uunivuokaan, vihanneksia päällimmäiseksi. 

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan. Ripottele pinnalle juustoraaste. 

Kypsennä 175 asteessa noin tunti.